Think for yourself and question authority
(Timothy Leary)

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ψάχνω επειγόντως...

Έφτασα στα όρια μου πλέον με τούτον τον τόπο. Μεν με παρεξηγάτε, εν είμαι όπως άλλους κλαψιάριδες που νομίζουν ότι η Κύπρος εν βούρκος τζιαι ότι το εξωτερικο εν πάντα καλλύτερο. Σε τούτην τη φάση όμως συνειδητοποιώ ότι έχω ανάγκη από κάτι που νομίζω λείπει που τούτον τον τόπο (ή τουλάχιστον που τη Λευκωσία γιατί απ'ότι ακούω σε άλλες πόλεις τα πράγματα εν κάπως καλλύτερα). Ψάχνω λοιπόν έναν τόπο να φκαίννω έξω με τους φίλους μου, όπου:
  • να παίζει ωραία μουσική (βλέπε rock, metal, alternative, jazz, reggae, 80's, 90's, ίσως και συμπαθητικά χιτάκια, αλλά σίγουρα όχι σκυλλάδικα και εκνευριστικά σουξεδάκια)
  • Να έσει άνετο χώρο να κάτσω να πω κκυό κουβέντες
  • η ατμόσφαιρα να είναι ευχάριστη, χαλαρή, χωρίς πολλούς καπνούς, πολύ δυνατή μουσική, πάρα πολύ κόσμο και προπαντώς να μπορείς να ντυθείς κάζουαλ, έτσι ώστε να μπορεί έρχεται το Αρκούδι με βερμούδα τζιαι παντόφλες...
  • Να μεν σου την κόφκουν σιηρινήν πάστα ποτά, να έχουν ποικιλία από μπύρες, τζιαι να μεν ζαομουτσουνιάζει ο μπάρμαν άμαν  του παραγγέλλεις μοχίτο τζιαι πρέπει να πιττακώσει λίον τον θκιόσμιν.
  • Να μην είναι δήθεν με κανένα τρόπο, ειδικά όσον αφορά τους θαμώνες π.χ. "είμαστε αναρχοκουμμούνια, καλλιτέχνες, διεθνιστές" ή "είμαστε κούλ, ινττελλέξουαλς" ή "είμαστε δικηγόροι/χρηματιστές και νομίζουμε ότι ζούμε στο Μόντε Κάρλο" (όπως λέει και ένας γνωστός: "ο καθένας ζει το χόλλιγουντ του...")
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΘΚΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ;;;; (Λεμεσιανοί μεν σιέρεστε...)


Σε λίγο καιρό είναι το μπάτσελλόρ μου (ή μήπως χενς;) τζιαι ειλικρινά θέλω να μείνω σπίτι μου. Δεν θέλω να δώ τη φάτσα κανενός, να με σχολιάσει κανένας,  να αναγκαστώ να προσποιηθώ ότι διασκεδάζω. Από την άλλη όμως, συνήθως μια φορά παντρεύεσαι και λέω να μην είμαι πάντα αρνητική.
   Any suggestions people???

2 σχόλια:

  1. Aman evreis etsi topo eneimeroneis mas tzai emas!
    Sinithos xefitronoun 1-2 tethkia mparakia-mpiraries tzai osopou na apofasisoume na pame kleioun i allassoun stil giati allaxe diefthinsi i en eisie kosmo tzai egirisan to sta souxe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαξε Ψαξε δεν θα το βρείς, οπως λεει και το σχετικό άσμα.
    Ανοιγουν μερικά αλλά γενικά η αισθητική μας σαν λαός είναι χαμηλή . Εαν πας σε ενα τυχαίο νησί στη Ελλαδα, και δεν αναφερομαι Παρο Μυκονο και τετοια, βλεπεις απιστευτης αισθητικής μαγαζιά με ψαγμενη μουσική. Εχω παει Λημνο σε beach bar και ακομα θυμαμαι τη μουσική που επαιζε. Ενω τα δικά μας ... Βισσυ και Βερτης.
    Τωρα, όσο αφορα το κατα ποσο μια φορά παντρευεσαι, πραγματικά σου ευχομαι έτσι να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικές προβολές σελίδας