Think for yourself and question authority
(Timothy Leary)

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Γιατί δεν πάνε να σώσουν τις φάλαινες;

Τούτον το ποστ επερίμενα να το γράψω σήμερα που ήρτα δουλειά τζιαι τα πράματα εν σλόου, έτσι για να έχω κάτι να κάμνω. Αναφέρεται σε όλους εσάς (τζιαι ξέρετε καλά ποιοί είστε) που εν αντρέπεστε να πιάτε τους άλλους στο στόμα σας. Έτσι, με μιαν άνεση, ξεστομίζετε χαρακτηρισμούς όπως "φασίστας", "ακροδεξιός", "εθνικιστής", τζιαι όποιον πιάει ο χάρος. Δεν έχουν αξία οι λέξεις πια, αφού χάνουν τη σημασία τους όταν τις χρησιμοποιούμεν για λάθος πράγματα.
Προς εσάς που νομίζετε ότι ο αντιομοσπονδιακός=φασίστας, έναν πράμαν έχω να σας πω: Ο μόνος λόγος που έχετε την ευχέρεια να μιλάτε έτσι εν επειδή μεγαλώσατε σε μια δημοκρατία, οι γονείς σας εφκάλαν λλία λεφτά, τζια εκαταφέρατε να σπουδάσετε ή να κάμετε κάτι. Εάν οι πιο παλιοί είχαν τα μυαλά σας ήταν να μας πιάσουν ούλλους οι Τούρτσιοι. Που την άλλη υποστηρίζετε τις φασιστικές ενέργειες του καθεστώτος Χριστόφκια, που άμαν διαφωνεί κάποιος με την προτεινόμενη λύση τον καταστρέφουν με κάθε τρόπο (βλέπε: μπαίνω σπίτι σου στις 6 το πρωί γιατί είσαι "επικίνδυνος").
Ο ελληνισμός της Κύπρου θα καταντήσει μειοψηφία (ναι, είμαστεν έλληνες), τζιαι τούτον θα είναι καταστροφικό, όι επειδή είμαι ρατσίστρια τζιαι μισώ τους υπόλοιπους, αλλά επειδή  έτυχε να εν οι έλληνες που εκφράζουν τις δημοκρατικές ιδέες τούτου του τόπου. Οι υπόλοιποι ακολουθάτε, ή το καθεστώς Χριστόφκια ή το παράνομο καθεστώς του Βορρά.
Εάν, όπως υποψιάζομαι, απλώς θέλετε να κάνετε την δική σας κοινωνική επανάσταση διαλέξετε άλλο φόρουμ. Έσιει τζιαι άλλα τρέντυ πράγματα να κάνετε, όπως να διαδηλώσετε για τα δικαιώματα των  δελφινιών (τζιαι σοβαρομιλώ).
Εγώ, όπως είπεν τζιαι ένας καλός φίλος, δεν θα παίξω τον ρόλο της ορχήστρας του Τιτανικού. Ίσως να μετακομίσω σε μια άλλη χώρα, όπου εκεί τουλάχιστον η ψήφος μου σε καμιά 10αριά χρόνια, θα μετρά όπως και του διπλανού μου.
Εσείς που τα εκάματε σιόνιν μπορείτε να τα τριφτέιτε στα μούτρα σας...

9 σχόλια:

  1. Χμ αντιλαμβάνεσαι τώρα που εκδηλώθηκες πιθανό να δεχθεις μιαν ήπια επιθεση από εκείνους που αναφέρεσαι. Ήπια διότι το έντονο δεν ειναι το στυλ τους. Αν σε εχουν στα μπλογκ τους σαν λινκ θα σε αφαιρέσουν.

    Τα μπλογκ σιγά σιγά διαχωρίζονται πολιτικά για οσους δεν το προσεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. with hello to neo look patatoulli mu!! men mou neuriazis arxes tou xronou ipamen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ! Να σε φιλήσω! Να ζήσεις χίλια χρόνια!

    Σε αυτή τη χώρα, τα αυτονόητα θεωρούνται πλέον ψιλά γράμματα! Και προσκυνώ διπλά για την ατάκα:

    "Ο μόνος λόγος που έχετε την ευχέρεια να μιλάτε έτσι εν επειδή μεγαλώσατε σε μια δημοκρατία, οι γονείς σας εφκάλαν λλία λεφτά, τζια εκαταφέρατε να σπουδάσετε ή να κάμετε κάτι."

    Πάντα ήθελα να το πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Skonte, πιθανόν να έχεις δίκαιο, αλλά τα blogs δεν είναι (μόνο) για να κάνεις φίλους. Είναι κύρίως για να εκφράζεσαι.
    She Demon: Εν που πέρσυ που ήμουν νευριασμένη, φέτος άρχισεν να μου περνά!
    Anti-Christe: Χαίρομαι που εχάρηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν κλείσει η ΚΥΠ το μπλογκ ώσπου να σου γράψω το σχόλιο, ήθελα απλά να σου πω ότι άμα σου κάμνουν πλύση εγκεφάλου που μιτσή, η μοίρα σου εν καταγραμμένη. Στην Κύπρο βάλλουμε ταπέλες, και ούτε καν μπαίνουμε στον κόπο να σκεφτούμε πριν ανοίξουμε το βόθρο μας. Τουτέστιν, αν είσαι ομονοιάτης, αυτόματα είσαι και κουμμουνιστής και οι Τούρκοι είναι αδέλφια σου. Αγαπάς την Ελλάδα; Άρα είσαι ακροδεξιός αποελίστας φασιστοελαμίτης.
    Δεν μετρούν ούτε χαρακτήρες, ούτε προσωπικότητες και κανένας δεν βάζει νερό στο κρασί του, να κόψουμε καμιά κουβέντα να δούμε τι θα γίνει με την υπόθεσή μας.
    Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί. Με ενδιαφέρει η χώρα που είναι κώλος από πολλές απόψεις και θέλω να φύγω.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συζητούσα χθες με μια φίλη μου κάτι παρόμοιο. πόσο αντιδημοκρατικό, πόσο αυταρχικό, πόσο σοβιετική ένωση είναι να μην ανέχεται κριτική ή την αντίθετη άποψη ο πρόεδρος; δαμε ο Πάπας αναθεώρησε για τα προφυλακτικά, ο πρόεδρος μας δεν τον άκουσα ποτέ να πει ότι έκαμε λάθος, να δεχτεί να ακούσει κάτι άλλο από αυτό που θεωρεί σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσκ Τσκ... δεν ξέρετε ότι απαγορεύεται να κάνετε κριτική του προέδρου, γιατί είναι ευαίσθητος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία τα λές. Ο Προεδρος δεν ειναι ιερη αγελάδα.Πρεπει να μαθει να δεχεται την κριτική.
    Αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπο, ο οποιος υποβληθηκε σε μια σωτηρια για την ζωη του μεταμοσχευση, και τωρα κλείνει το Μεταμοσχευτικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα. Ἡ ἀνάρτηση σου μέ προβλημάτισε. Κάποια στιγμή θά τήν ἀναδημοσιεύσω στό μπλόγκ μου -μἐ τήν ἄδεια σου- γιατί γράφεις ἀλήθειες, ἀναφορικά μέ τό πόσο εὐκολα κάποιοι ξεστομίζουν τό "φασίστας" Καλό σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικές προβολές σελίδας