Think for yourself and question authority
(Timothy Leary)

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η χαρά του να κάμνεις πράματα

Κάθε φορά που κάμνω μπάνιο, ή πρίν να ππέσω να τζοιμηθώ έρκουνται μου ιδέες. Τζίνην την ώρα νομίζω ότι εν σπουδαίες, αλλά μετά, ή την επόμενη μέρα, που τις ξανασκέφτομαι, συνειδητοποιώ ότι ανακάλυψα την τασιηνόπιττα ακόμα μια φορά. Σήμερα που λέτε, την ώρα που έκαμνα μπάνιο εσκέφτηκα: "Εθθα ήταν ωραία να είχα ένα ρομπότ που να κάμνει ούλλες τις δουλειές, αλλά ούλλες, που το να σιδερώνει τζιαι να τρίφκει μπάνια, εώς το να χαϊδεύκει τους κάττους; Να έχω ελέυθερη ώρα να κάμνω άλλα πράματα, τζείνα που θέλω πραγματικά να κάμω;". Φυσικά,  κάτι παρόμοιον πρέπει να ανακαλύφθηκεν ήδη, αλλά μάλλον εν το άκουσα, τζιαί αν το άκουα ποττέ έθθα είχα τα λεφτά να το αγοράσω.
Μετά όμως αθθυμήθηκα έναν άρθρο που θκιάβασα πριν λλίον τζαιρό. Το άρθρο αναφέρεται σε έρευνες που έγιναν σε μεγάλα πανεπιστήμια (ούτε που θθυμούμαι σε ποιά) τζιαι με λλία λόγια λαλεί ότι οι άνθρωποι εν πιο ευτυχισμένοι άμαν κάμνουν κάτι με τα shέρκα τους. Εν έσιει σημασία τι κάμνεις, φτάνει να χρησιμοποιείς τα χέρια σου. Μπορεί δηλαδή να πλυννίσκεις πιάτα, να τσαππίζεις, να τρίφκεις πατώματα. Βέβαια, το τoπ θεωρείται η κηπουρική. Άμαν λοιπόν κάμνεις πράγματα με τα shέρκα σου, εκκρίνεις ορμόνες που σε κάμνουν χαρούμενο, τζιαι έθθα πάθεις κατάθλιψη (όπως τους υπόλοιπους από εμάς).
Έννα μου πείτε "εφώτησες τον πολυέλαιο! ". Στο κάτω-κάτω είδες ποττέ σου γεωργόν με κατάθλιψη; Όμως πόσοι που σας την ώρα που κάμνουν δουλειές του σπιθκιού εύχονταν να κάμναν κάτι άλλο; Τί άλλο δηλαδή θα μας έκαμνεν  ποιό ευτυχισμένους που το να τρίφκουμεν μιαν τουαλέττα; Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πολλά λλία πράματα καν μπίτ δις.
Γι' αυτό αρκέψετε να κάμνετε δουλειές, γιατί αρκούν να φκούν τζιαι τα ρομπότ στην παραγωγή. 'Eτσι τζι'άλλιώς, εν έshει σαν το αθρώπινον (τζιαι το αδρωπινόν) shέρι. Ρωτάτε τζιαι τους κάττους σας...

5 σχόλια:

  1. παντως εν αλήθκεια, αμαν η δοθλεια σου εν απστρακτ αν καλα να καμνεις κατι με τα σιερκα σου.
    Οταν εδουλευκα 2η δουλεια σε ενα κοσμηματοπωλειο τζιαι εκαμνα σκουλαρικουθκια ουλλη μερα, ενιωθα μεγαλην ευχαριστηση με τη δουλεια μου. Ενιωθα περηφανη, τζιαι αμμαν ερκετουν καμια τζιαι ενθουσιαζετουν με τα σκουλαρικουθκια που εγόρασεν τζιαι εφευκεν χαρουμενη αγαλιαζουμουν εγω.

    αλλα με τες δουλειες του σπιθκιου, εχτος που το μαειρεμα, εν το νιωθω τα ευλοημένα.
    Αλωπως εν επειδη ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν...
    Η λύση ειναι παρτ ταιμ δουλεια με μεγάλο μισθο( χρήση εγκεφάλου- check), να εσιειs μιαν καθαριστρια να σου καθαρίζει που να εσιει αναγκη τα λεφτα (κοινωνική προσφορά - check)
    τζιαι να εσιεισ μισήν ημέραν για χειρονακτικά, κηπουρική χειροτεχνια κουλουπου (ceativity - check).

    περάστε απο το ταμείο να πάρετε το κουπόνι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμμμμμμμμμ κυρία κυρία εν με κόφτει. εγώ θέλω ρομποτ που να κάμει δουλειες και ας είμαι δυστυχισμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Post-Babylon: Πόθεν να περάσω; Eχω την υποψία ότι η Κρυόχωρα ππέφτει νάκκον μακρυά
    She Demon: Ούτε εμέναν με κόφτει τελικά. Ρομπότ μάνα μου!
    Pasxalina: Πραγματικά εμέναν το μαγείρεμαν εν με ενοχλεί. Εν το καθάρισμα μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσ στιγμής έβαλες με σε σκέψεις
    αλλά τελικά συμφωνώ με την she

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικές προβολές σελίδας